Løgstrup Friplejehjem

 

  Friplejehjem logo

 

  

Løgstrup Friplejehjem søger ''Superman'' - en allround teknisk servicemedarbejder.

Vil du være med til at holde Løgstrup Friplejehjem toptunet på alle praktiske og tekniske områder?

Løgstrup Friplejehjem søger en positiv og serviceminded pedel, der er glad for at udføre praktiske og tekniske opgaver og kan lide, at have mange bolde i luften. Opgaver kan være planlagte, og de kan opstå ”her og nu”. Arbejdet kræver derfor du er omstillingsparat og fleksibel, men der er alligevel stor frihed i hverdagen.

Stillingen ønskes besat med 37 timer ugentlig og tiltræden pr. 1. november 2020

Arbejdstid vil primært være på hverdage, men aften og weekend arbejde kan forekomme.

Vi kan tilbyde:

En arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, og hvor du selv er med til at sætte dit præg. Du får indflydelse på egen arbejdsdag, og er med til at indrette plejehjemmet og dit eget værksted.

Om dig
Det er vigtigt, at du har en håndværksmæssig/teknisk uddannelse og kan tage ansvar med egne initiativer for tilrettelæggelse og udførelse af det daglige arbejde. Vi lægger vægt på selvstændighed, men også evnen til at samarbejde med det øvrige personale, ledelse og bestyrelsen på Løgstrup Friplejehjem. Overblik, god fysik, humoristisk sans, samt fortrolighed og erfaring med IT er væsentlige elementer. Herudover er det afgørende, at du har forståelse og empati for vores beboere.

Om os
Vi er et nyt friplejehjem med 24 boliger. Plejehjemmet ligger i et naturskønt område. Vi forventer at kunne modtage de første beboere pr. 1. december 2020.

Vi bliver et plejehjem der kommer til at syde af liv, men også tid til ro og fordybelse. Vi bliver et plejehjem, hvor lokalsamfundet vil blive en stor del af vores hverdag, og hvor beboernes livskvalitet er i højsædet. Vi skal have lidt dyrehold i form af geder, høns og fugle i voliere.

Helt overordnet er det vigtigt at Løgstrup Friplejehjem altid fremstår pænt, velpasset og indbydende for beboere, medarbejdere og besøgende, hvilket vi forventer, du tager medejerskab for.

Vigtige datoer:

Ansøgningsfrist den 20. september 2020 kl. 12.00

Der afholdes ansættelsessamtaler den 25. september 2020

For ydereligere informationer kan forstander Susanne Søe Mikkelsen kontaktes på telefon 23 49 37 48

Ansøgningen sendes digitalt til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 indgangsdør  Copyright 2018 - 2020
Løgstrup Friplejehjem
               
Denne side bruger cookies, dog kun nødvendige for at siden fungerer og til statistik. Hvis du vælger at afvise cookies, kan du måske ikke anvende alle sidens funktioner.