Løgstrup Friplejehjem

Billede Ane Gleerup Ane Gleerup

Det er med stor tilfredshed, at bestyrelsen for Løgstrup Friplejehjem nu kan offentliggøre, at den nye forstander for Løgstrup Friplejehjem bliver Ane Gleerup, udvalgt blandt 11 ansøgere til stillingen.

Ane Gleerup bor i Stoholm og har siden 2016 været distriktsleder i hjemmeplejen i Viborg Kommune, hvor hun har personaleansvaret for 2 teamledere og 90-100 medarbejdere. Ane har desuden fra 2009-2016 undervist på Social - og sundhedsskolen STV og har i sit nuværende job som distriktsleder bl.a. indgået i samarbejdsaftaler med 3 friplejehjem. Ane er uddannet sygeplejerske og har derudover bl.a. en erhvervspædagogisk diplomuddannelse.

Ane er 54 år og samboende med Per, og hun begynder sin ansættelse som forstander på Løgstrup Friplejehjem den
1. december 2021.

Om sin ansættelse som forstander siger Ane Gleerup:
” Jeg glæder mig rigtigt meget til komme ud og samarbejde med personalet om at skabe et trygt, nærværende og indholdsrigt ældreliv for beboerne, hvor faglighed og godt arbejdsmiljø skal være i højsædet for personalet”.

Anders Jensen, formand for bestyrelsen er meget tilfreds med ansættelsen af Ane Gleerup:
”Vi ser nu frem til at Ane tiltræder sin stilling, så hendes mange både faglige og menneskelige kompetencer kan komme i spil, og at Ane dermed vil bidrage til at udleve visionen for Løgstrup Friplejehjem om at være et friplejehjem i særklasse og en attraktiv arbejdsplads”.

Kontaktinfo:
Ane Gleerup: 4089 0646
Anders Jensen: 6120 0849

Denne side bruger cookies, dog kun nødvendige for at siden fungerer og til statistik. Hvis du vælger at afvise cookies, kan du måske ikke anvende alle sidens funktioner.